Les entrades de l'Handbol Sant Cugat-Qatar, ja a disposició de socis i jugadors al pav 2


  • Comparteix:

L'Hhandbol Sant Cugat jugarà davant la selecció del Qatar / Font: Mundo Deportivo

L'Hhandbol Sant Cugat jugarà davant la selecció del Qatar / Font: Mundo Deportivo

Les entrades del partit amistós entre el primer equip de l'Handbol Sant Cugat i la selecció del Qatar tindran un preu de cinc euros i es podran comprar a partir d'aquest dimecres. El matx serà el 25 de maig a les vuit del vespre al Pav 3 de la Rambla del Celler. El combinat qatarià de Valero Rivera prepara d'aquesta manera la participació als Jocs Olímpics de Rio.

Les entrades per a jugadors i socis es posen a la venda aquest dimecres i aquest divendres de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Les entrades per al públic en general es podran comprar dilluns, dimecres i divendres de la setmana vinent i el dilluns 23 a les oficines del club, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

El dia del partit també es podran comprar entrades de dos quarts de set a dos quarts de vuit. El club ha deixat clar que l'aforament és limitat.

La selecció del Qatar, subcampiona mundial, segueix la preparació olímpica i disputarà un partit amistós davant l'Handbol Sant Cugat que ha cabat la lliga en vuitena posició a la Primera Estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.