L'Handbol Sant Cugat busca la Final a Quatre de la Copa Catalana davant l'Handbol Sant Vicenç


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat, a un pas de la Final a Quatre / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat, a un pas de la Final a Quatre / Font: Davide Bonaccini

L'Handbol Sant Cugat espera complir amb la lògica, superar aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia l'Handbol Sant Vicenç i accedir a la Final a Quatre de la Copa Catalana. Els d'Armand Rubiño reben un equip, a priori, amb menys potencial, tenint en compte que prové de Lliga Catalana, una categoria per sota de la Primera Estatal. En cas de superar aquest compromís, els vermell-i-negres serien a un sol partit de tornar a guanyar-se el bitllet per a la Supercopa de Catalunya.

Els de Sant Vicenç dels Horts han acabat en cinquena posició a Lliga Catalana aquest curs, una competició en què el segon equip de l'Handbol Sant Cugat ha acabat desè. Els visitants mesclen joventut i veterania en un equip que estarà farcit de motivació de cara a aconseguir una de les quatre places que es disputin el títol de la Copa Catalana a Blanes. En cas d'arribar-hi i superar les semifinals, els de Sant Cugat guanyarien de nou el dreta a jugar contra un dels dos equips catalans de Lliga ASOBAL: Barça o Granollers, a la Supercopa de Catalunya.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Armand Rubiño, recorda que no es pot menysprear el rival sigui de la categoria que sigui.

Armand Rubiño

És un equip de Lliga Catalana, però no podem menysprear el rival. Hem d'estar concentrats i en alerta per plantejar el partit amb la importància que té.


Rubiño té en Lluís Calvera l'única baixa segura, i Bernat Tous serà dubte per molèsties físiques. Tot plegat, amb el record del matx entre l'equip santcugatenc i el FC Barcelona encara fresc per als vermell-i-negres, en la semifinal de la Supercopa de Catalunya 2015 disputada al pav 3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.