L'Handbol Sant Cugat fitxa el pivot Xavi Calvo de l'Handbol Poblenou


  • Comparteix:

Xavi Calvo amb la samarreta de l'Handbol Poblenou / Foto: Xavi Calvo

Xavi Calvo amb la samarreta de l'Handbol Poblenou / Foto: Xavi Calvo

L'Handbol Sant Cugat incorpora el pivot Xavi Calvo procedent de l'Handbol Poblenou de Lliga Catalana. Calvo, de 32 anys, es tracta d'un jugador veterà que donarà més alternatives en defensa, que ve per ajudar a pal·liar els problemes que tenien en aquesta posició, i amb el qual possiblement tanquen la plantilla.

Xavi Calvo ha desenvolupat gran part de la seva carrera esportiva a l'Handbol Poblenou, tot i que també va estar uns anys al Sant Martí Adrianenc. Malgrat no haver jugat mai en aquesta categoria, la seva experiència el converteixen en un bon reforç per a la linia defensiva dels santcugatencs, amb qui ja s'ha entrenat dos dies.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca les qualitats d'un Xavi Calvo a qui coneix molt bé.

David López

Té molta veterania, ens pot donar alternatives defensives i ens ajudarà en el pivot. El conec molt bé i crec que tindrà una adaptació molt fàcil.


Després de les incorporacions dels jugadors del sènior B Àlex Ortega, Santi Peiro i Arnau Domingo, el fitxatge de Calvo es fins ara l'únic d'un equip que aposta clarament pel planter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.