L'Handbol Sant Cugat perd capacitat golejadora respecte el curs passat però millora en tasques defensives


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ja ha disputat nou jornades / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ja ha disputat nou jornades / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat ha patit una davallada en la seva capacitat golejadora si comparem les nou primeres jornades de competició respecte les de la temporada passada però ha millorat registres de gols encaixats. El tècnic de l'equip, David López, recorda que el motiu no només és la baixa de Marc Jordán, màxim realitzador de la temporada passada, sinó la d'altres jugadors clau en atac, tot i que lloa l'adaptació de la seva nova plantilla als seus conceptes defensius.

A aquestes alçades de la temporada, l'Handbol Sant Cugat havia anotat 269 gols, és a dir, havia registrat 41 dianes més que aquest curs. A nivell estadístic, la influència de la baixa de Marc Jordán s'ha traduït en 78 gols menys, que són els que havia anotat el lateral en els nou primers partits de la temporada passada. Tot i reconèixer aquesta incidència, l'actual tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, recorda que no només ha afectat la marxa de Jordán, sinó la d'altres jugadors clau en l'ofensiva.

David López

No només el Marc. Hem perdut el Dani, el Marc Abellí i l'Edgar Sans, tot i que a l'extrem sí que s'ha substituït millor.


Ara bé, tot i que l'equip ha patit una davallada en atac, en defensa ha millorat les seves prestacions. Els santcugatencs han rebut 15 gols menys, segons López, gràcies a una gran feina dels seus jugadors a l'hora d'aprendre nous sistemes defensius i per un gran estat de forma dels porters de l'equip. Tot i això, l'equip ha sumat tres victòries i sis derrotes, un rendiment inferior al del curs passat, quan havien aconseguit a aquestes alçades quatre triomfs, dos empats i tres ensopegades.

És un rendiment que, segons López, s'explica per la manca de gestió de moments clau en els partits, sobretot tenint en compte que se n'ha perdut més d'un per una diferència molt curta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.