L'Handbol Sant Cugat cau davant el Sant Quirze en un partit molt ajustat

L'Handbol Sant Cugat torna a pagar molt cars alguns errors puntuals i perd per la mínima (26-27) davant l'Handbol Sant Quirze, un candidat a l'ascens. Els vermell-i-negres continuen amb una ratxa molt irregular de resultats i segueixen a la part baixa de la classificació del grup D de Primera Estatal amb tres victòries i set derrotes en deu jornades.

La moneda ha tornat a sortir creu per a l'Handbol Sant Cugat en el matx disputat aquest diumenge al pav 3 de la Rambla del Celler. L'equip de David López ha sortit molt fort a l'inici del matx i ha dut la iniciativa del joc i del marcador durant bona part de la primera meitat. Els santcugatencs han arribat a obrir un forat de quatre gols d'avantatge (10-6), fent gala d'una bona efectivitat ofensiva i rigor defensiu. Però a partir del minut 20 de partit, els locals han encadenat diverses pèrdues de pilota i el Sant Quirze ho ha aprofitat per equilibrar ràpidament el marcador amb contraatacs massa fàcils.

S'ha arribat al descans amb empat a 14 al marcador i a la represa el partit ha mantingut una dinàmica molt igualada, amb alternatives per als dos conjunts i avantatges mínims. Novament, quan quedaven només deu minuts per al final del partit, l'Handbol Sant Cugat ha comès diversos errors puntuals que han permès els visitants prendre la iniciativa en el marcador amb una diferència màxima de quatre gols (22-26). Malgrat la reacció final dels vermell-i-negres, que ho han intentat fins l'últim instant, la bona actuació del porter del Sant Quirze ha impedit que els santcugatencs culminessin la remuntada i no aconseguissin ni tan sols el premi de l'empat.

Tot i la derrota, el tècnic de l'Handbol Sant Cugat David López, valora l'esperit de lluita del seu equip davant rivals potents.

David López

Una setmana més seguim sent molt competitius contra rivals que són superiors a nosaltres i els detalls marquen les diferències. L'aportació de la seva porteria ha estat el factor clau del partit.

Dissabte que ve els santcugatencs visiten la pista d'un altre rival molt complicat, el Sant Martí Adrianenc.