L'Handbol Sant Cugat avalua el debut de Carles Morales com a tècnic de la UE Sarrià


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada de l'Handbol Sant Cugat / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat s'enfronta a la Unió Esportiva Sarrià al pav 3 de la Rambla del Celler aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. Serà el primer partit de Carles Morales com a entrenador de l'equip sarrianenc, quart al grup D de Primera Estatal, després que Sergi Baguer dimitís per qüestions personals el cap de setmana passat. L'equip de David López, de la seva banda, arriba en un moment dolç després de vèncer a la jornada anterior a la pista de La Salle Bonanova.

Després d'acumular una perillosa ratxa de resultats, que va apropar l'Handbol Sant Cugat de manera perillosa al descens, el conjunt vermell-i-negre suma dues jornades seguides sense conèixer la derrota, un bagatge que ha donat cert aire als de López i que els ha atorgat una renda de quatre punts respecte les places que fan baixar a Lliga Catalana. Aquest cap de setmana la cita és d'un perfil diferent al de les anteriors jornades, sobretot per les característiques del rival, la Unió Esportiva Sarrià.

Els del Gironès, un dels rivals forts de la categoria de bronze des de fa ja alguns cursos i que es marca ser a la fase d'ascens com a objectiu aquesta temporada, va veure la setmana passada com Sergi Baguer, el seu tècnic, deixava la banqueta i se'n feia càrrec Carles Morales. David López, entrenador de l'Handbol Sant Cugat, opina que això pot influir en el rendiment de l'equip i assegura que els seus jugadors tindran menys pressió per haver sumat les últimes setmanes i per veure's les cares amb un dels equips de dalt.

David López

Els resultats bons ens permeten arribar més tranquils. I jugar davant els equips de dalt no t'obliguen a puntuar.


No obstant això, López comptarà amb un condicionant que pot afectar el rendiment de l'equip: el complicat estat físic d'algunes peces clau. Gerard March serà baixa de manera quasi segura, mentre que Lluís Calvera i Oriol Cortés són seriosos dubtes. A l'anada, els santcugatencs van caure a la pista del llavors líder (25-23).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.