L'Handbol Sant Cugat busca una victòria balsàmica com a local per allunyar-se del descens


  • Comparteix:

David Lópex confia en les possibilitats del seu equip davant la Salle Montcada

David Lópex confia en les possibilitats del seu equip davant la Salle Montcada

L'Handbol Sant Cugat buscarà aquest diumenge davant La Salle Montcada un triomf que li permeti sumar dos punts vitals en la lluita per distanciar-se de les places de descens. Els vermell-i-negres porten dues derrotes consecutives i tenen una bona oportunitat per recuperar sensacions contra un rival directe que es troba només tres punts per sobre. El partit, corresponent a la jornada 22 del grup D de la Primera Estatal es disputa a partir de dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la Rambla del Celler.

La setmana passada, els santcugatencs van veure reduït a tan sols dos punts el marge respecte la zona de descens, després de la derrota a la pista del Sant Esteve Sesrovires i la victòria de l'Esplugues, conjunt que marca la línia crítica en la penúltima posició. Després d'encadenar dues desfetes seguides, l'Handbol Sant Cugat és ara tretzè, i rep una la Salle Montcada que és novena i també ve de perdre en les últimes dues jornades.

El tècnic de l'HSC, David López, espera un partit ajustat que es pot decidir per petits detalls, com és habitual en aquesta categoria tant igualada. També adverteix que La Salle gestiona molt bé els avantatges en el marcador, però confia que es podran endur la victòria.

David López

Els jugadors estan molt motivats i són conscients que és un partit molt important que pot marcar com afrontem el final de temporada. Són dos punts vitals i confiem molt que podem guanyar.


Al partit d'anada, els santcugatencs van caure de manera ajustada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.