L'Handbol Sant Cugat perd a domicili i encara no pot certificar la permanència de manera matemàtica


  • Comparteix:

Els santcugatencs mantenen la vuitena plaça tot i la derrota

Els santcugatencs mantenen la vuitena plaça tot i la derrota

L'Handbol Sant Cugat cau de manera clara a la pista del Club Handbol Sant Esteve de Palautordera (36-29) i encara no es pot assegurar de manera matemàtica la permànencia a Primera Estatal. Els santcugatencs no han tingut pràcticament cap opció davant un rival molt contundent ofensivament, però mantenen la vuitena plaça que els assegura virtualment la salvació, ja que tenen sis punts de marge sobre descens quan queden justament sis punts en joc.

L'inici del matx ha estat igualat, amb intercanvi de cops i predomini dels atacs per sobre dels sistemes defensius. A partir del minut 20, els locals han aconseguit obrir forat al marcador per marxar al descans amb quatre gols de marge respecte els santcugatencs.

A la represa, l'Handbol Sant Cugat ha sortit un punt tou i desconcentrat, i ha encaixat un altre parcial en contra que ha eixamplat la màxima diferència fins als set gols. Aquesta distància ha resultat completament insalvable per als de David López, que han seguit bregant però que no han tingut en cap moment opcions reals de capgirar el marcador.

El tècnic del conjunt santcugatenc, David López, explica la situació de tranquil·litat respecte el descens malgrat la derrota.

David López

S'hauria de donar la situació que els tres equips de baix ho guanyessin tot. Tenim molts equips per sota nostre. Per això deiem que és virtual.


D'aquí a dues setmanes, els santcugatencs reben el Granollers B, que s'està jugant el lideratge del grup.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.