L'Handbol Sant Cugat segueix a l'alça i bat el rècord històric d'equips


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat amb més equips de la seva història estrena el curs 2017-2018 amb la presentació d'inici de temporada. El club santcugatenc té representació femenina en totes les seves categories amb l'aterratge d'un equip juvenil. Durant la presentació s'ha fet entrega de premis al cadet femení, l'infantil B, el sènior C, el juvenil A i a l'equip de veterans pels mèrits assolits la passada temporada.

17 equips i 270 jugadors i jugadores han saltat a la pista del pav 3 de la Rambla del Celler per donar el tret de sortida oficial a la temporada 2017-2018. Quatre equips infantils, quatre cadets, quatre juvenils, quatre sèniors i un equips de veterans composen els equips de l'Handbol Sant Cugat.

Després de la redistribució d'instal·lacions arran de l'estrena del Pavelló de la Guinardera, el president de l'Handbol Sant Cugat, Miquel Catarineu, ha ressaltat la centralització de totes les activitats del club en un sol pavelló i ha agraït la tasca de l'Ajuntament. A més, hi ha hagut un homenatge pòstum a la figura de Pepe Signo, un dels fundadors del club, així com també a l'encarregat de material Jordi Benet pels seus 17 anys de feina a l'entitat.

Abans de la presentació els jugadors de l'Handbol Sant Cugat han disputat un partit amistós amb l'equip d'handbol adaptat Cerdanyola Special.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.