L'Handbol Sant Cugat supera amb problemes el Bordils B i suma la segona victòria consecutiva


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat guanya (28-25) a l'Handbol Bordils B a la desena jornada del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs han tingut problemes per superar un Bordils B que ha jugat sense pressió i que fins al final ha estat dins del partit i en moltes estones per davant en el marcador. És el segon triomf consecutiu dels de David López, que se situen vuitens amb nou punts.

Malgrat arribava el cuer de la categoria al pav 3 de la Rambla del Celler, els santcugatencs han hagut de suar de valent per sumar un nou triomf, el segon consecutiu per primer cop aquesta temporada. No ha estat fins als darrers minuts del partit quan l'Handbol Sant Cugat ha trencat el matx, ja que abans la igualtat ha estat màxima.

El primer temps ha acabat amb empat a 13 i moments de domini per a tots dos equips. En el segon temps, ha sortit millor el Bordils B, però poc a poc els santcugatencs han començat a fer-se amb el partit i han arribat al final amb un avantatge de tres gols que han sabut administrar per endur-se el triomf.

El tècnic de l'Handbol Sant Cugat, David López, destaca l'ofici del rival tot i la seva mala classificació.

David López

Ells, amb molt a guanyar i poc a perdre, han jugat sense pressió i ens han donat molts problemes.


La setmana que ve els santcugatencs visiten l'Handbol Palautordera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.