L'Handbol Sant Cugat estrena l'any a Sant Joan Despí amb l'objectiu de sumar el segon triomf a domicili


  • Comparteix:

L'equip de David López vol arrencar el 2018 amb victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'equip de David López vol arrencar el 2018 amb victòria / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat visita aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia la pista de l'Handbol Sant Joan Despí, un conjunt de la zona baixa que travessa una mala ratxa amb tres derrotes seguides. Els santcugatencs, en canvi, volen mantenir les bones sensacions demostrades abans de l'aturada nadalenca, que els han enfilat fins una meritòria setena posició del grup D de Primera Estatal.

El partit a Sant Joan Despí tancarà una primera volta del campionat en què l'Handbol Sant Cugat acumula fins ara un balanç de sis victòries, un empat i set derrotes. Uns números més que notables, malgrat que l'assignatura pendent són els compromisos fora de casa. Els santcugatencs només han sumat un triomf i un empat lluny del pav 3 de la Rambla del Celler, i aquest diumenge tenen una bona oportunitat per millorar aquests registres i començar el 2018 tal com van tancar el 2017: amb victòria.

Els del Baix Llobregat són quarts per la cua però en realitat només estan a quatre punts dels vermell-i-negres. Després de tres desfetes seguides, els santjoanencs volen capgirar la dinàmica i estrenar l'any amb un triomf que els allunyi de la part baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.