Millorar a domicili i tancar els partits abans, objectius de l'Handbol Sant Cugat a la segona volta


  • Comparteix:

Alfred March, un dels retorns d'aquesta temporada / Font: Handbol Sant Cugat

Alfred March, un dels retorns d'aquesta temporada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat es marca com a objectiu per a la segona volta millorar a domicili i saber definir millor els partits. Amb aquestes eines intentarà augmentar David López un rendiment que ja ha estat de mèrit a la primera volta, amb una setena posició final al grup D de Primera Estatal. Els vermell-i-negres han superat els registres de l'equador de la temporada passada, amb quatre punts més i una millora de quatre posicions a la taula.

Tot i el convuls estiu de l'Handbol Sant Cugat pels nombrosos canvis a la plantilla, les noves incorporacions, algunes d'elles ja coneixedores de la casa, han encaixat amb solvència i l'equip ha escalat fins la setena posició d'una lliga amb conjunts que ostenten un projecte amb molts més recursos. Tot plegat ha tingut un parcial de sis victòries, dos empats i set derrotes i un balanç entre gols rebuts i encaixats ostensiblement millor que l'equip a qui persegueix, un Joventut Handbol Mataró, això sí, en plena forma.

El tècnic de l'equip, David López, no descarta intentar millorar una o dues posicions fins a finals de temporada, però recorda també que és important no perdre de vista l'objectiu de la permanència, tenint en compte que alguns equips, alerta López, es confien massa aviat i ho acaben pagant. Per dur a terme aquests objectius, la recepta és clara: ser més consistent com a visitant i aprofitar millor les superioritats per definir els partits.

David López

Ens ha costat molt puntuar fora de casa i és evident que hi ha marge de millora. L'altra cosa és la dificultat que tenim per tancar partits.


Un objectiu pel qual pot treballar l'equip, i que aconseguirà si iguala el rendiment de la primera volta, és acabar amb uns resultats millors que el curs anterior, quan van cloure la temporada vuitens amb 23 punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.