Terrassa i La Roca dominen la 26a Festa de Cloenda d'handbol escolar


  • Comparteix:

La 26a Festa de Cloenda d'handbol escolar ha aplegat 500 jugadors i 45 equips amb tres campions de Terrassa i un de la Roca del Vallès, mentre que els representants santcugatencs s'han quedat a les portes del triomf caient tots a la final. L'Handbol Egara s'ha imposat en categoria infantil masculina i aleví, l'Escola Ramon i Cajal en benjamí, i el BM la Roca en infantil femenina.

L'Handbol Sant Cugat ha arribat a les finals en categoria infantil masculina i femenina, però s'ha vist superat en totes dues. L'Handbol Egara ha guanyat en la masculina (18-12) davant l'Handbol Sant Cugat, mentre que el BM la Roca ha superat clarament el femení santcugatenc per un 30 a 8.

En categoria aleví s'ha vist la final més igualada de totes i l'Handbol Egara ha guanyat per la mínima (20-19) a l'escola l'Olivera de Sant Cugat. A la final categoria benjamí, l'escola Ramon i Cajal de Terrassa ha superat l'escola Pi d'en Xandri de Sant Cugat per 15 a 13.

El coordinador de la secció d'handbol de l'OMET, Martí Nicolau, destacat el caràcter festiu d'aquesta cloenda.

Martí Nicolau

El principal objectiu és fer una gran Festa de Cloenda i ho fem conjuntament amb l'Handbol Sant Cugat. Fa goig veure gent gaudint de l'handbol.


Durant el torneig han participat representants de les vuit escoles de Sant Cugat que durant el curs participen en l'handbol escolar que organitza l'OMET, i equips de l'Handbol Sant Cugat, l'Handbol Igualada, el Creu Alta i el BM la Roca entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.