L'Handbol Sant Cugat supera el Sant Joan Despí i s'allunya del descens


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha superat el Sant Joan Despí a domicili

L'Handbol Sant Cugat ha superat el Sant Joan Despí a domicili

L'Handbol Sant Cugat supera (26-28) l'Handbol Sant Joan Despí a la jornada 17 del grup D de Primera Estatal. Els santcugatencs aconsegueixen un triomf vital per allunyar-se de la permanència. Els de Xavi Vilella han marxat al descans amb una avantatge de cinc gols, però a la represa han vist com els locals han igualat el matx. Els vermell-i-negres han certificat el triomf en els dos darrers minuts de partit.

L'Handbol Sant Cugat obre una escletxa de sis punts amb el descens després de superar l'Handbol Sant Joan Despí, avantpenúltim classificat. Els de Xavi Vilella han edificat el triomf amb la destacada actuació d'Aleix Vaz i Guillem Pallarés que han fet cinc gos cadascun. El matx s'ha decidit en els darrers atacs del matx i on els vermell-i-negres han llegit millor les últimes accions. El tècnic de l'equip, Xavi Vilella, ressalta que aquest triomf era 'clau' per obrir una escletxa amb la zona baixa de la classificació. L'Handbol Sant Cugat jugarà la propera jornada davant l'Handbol Sant Vicenç, penúltim i primer equip que ocupa zona de descens.


Xavi Vilella

Era un rival directe i amb el triomf obrim un bon forat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.