L'Handbol Sant Cugat planta cara però se'n va sense premi de Mataró

Oriol Cortés, en una imatge d'arxiu, ha estat un dels més destacats de banda santcugatenca / Font: Cugat.cat

L'Handbol Sant Cugat perd (25-23) a la pista del Joventut Handbol Mataró a la jornada 21 del grup D de Primera Estatal. Els de Xavi Vilella sempre han estat vius en el partit, per darrere en el marcador però amb distàncies que permetien pensar a endur-se un triomf. Finalment, però, la victòria s'ha quedat a casa, fet que suposa l'onzena derrota del curs dels vermell-i-negres.

La igualtat ha estat una constant durant els 60 minuts de partit. A l'inici, els locals, tercers a la classificació, han agafat un petit avantatge que ja no han deixat fins el final, movent-se en els dos o tres gols sempre per damunt, però amb un Handbol Sant Cugat que no deixava escapar els mataronins. Al descans dominaven els locals 13 a 10 i a la represa el guió ha estat el mateix, moltes interrupcions i cap dels dos equips sense imposar el ritme, i amb un Handbol Sant Cugat que ho ha intentat fins el final, però que no ha pogut sumar a Mataró. Oriol Cortés, amb set gols, ha estat el màxim golejador del partit.

Els de Xavi Vilella són onzens amb 17 punts i la setmana que ve reben l'Handbol Palautordera.

Xavi Vilella

Al final es va decantar el partit per situacions puntuals. Vam estar a la seva alçada i vam competir bé, però al final errades de llançament i alguna pèrdua de pilota va provocar la derrota.