Sisena victòria consecutiva de l'Handbol Sant Cugat que el manté líder

Els santcugatencs continuen sumant triomfs en una segona part brillant

L'Handbol Sant Cugat guanya (27-24) al Club Handbol Palautordera-Salicru en el partit corresponent a la novena jornada del grup D de la Primera Estatal. Els d'Andrei Xepkin han realitzat una segona part molt bona que els ha permès endur-se un partit que teòricament no havia de ser tan igualat. Els santcugatencs sumen la sisena victòria consecutiva i segueixen líders de la classificació. La propera jornada els vermell-i-negres visitaran la pista del Sant Esteve de Palautordera.

La primera meitat ha estat un calc de les darreres jornades dels santcugatencs. Molta igualtat en el marcador, però aquest cop marcat per les errades tan ofensives com sota pals dels vermell-i-negres. L'encert del Palautordera, que arribava últim, els ha permès situar-se amb un avantatge de tres gols gràcies al penal transformat pels visitants.

El bon joc del rival deixava sense idees a l'Handbol Sant Cugat. Els encerts del porter del Palautordera junt amb els gols que anotaven de mil maneres, permetien als visitants somiar en la victòria. Els vermell-i-negres han arriscat i han jugat els darrers 3 minuts de la primera meitat amb porter-jugador. El partit se n'ha anat al descans amb un marcador desfavorable de 14 a 16.

A la represa, la superioritat física i tècnica dels santcugatencs ha impossibilitat que el Palautordera aconsegueixi una victòria a la pista del líder. Ràpidament, els d'Andrei Xepkin han donat la volta al lluminós gràcies als encerts dels santcugatencs i dos penals transformats per Oriol Cortés.

L'Handbol Sant Cugat ha agafat un marge que no ha permès cap reacció dels visitants. Marc Jordán, que ha anotat gols de tots colors, ha pogut descansar els darrers minuts. Andrei Xepkin ha realitzat moltes rotacions per donar minuts als menys habituals. El partit ha acabat amb un marcador final de 27-24 permetent als santcugatencs sumar la seva sisena victòria consecutiva.