L'Handbol Sant Cugat encaixa la primera derrota a Primera Nacional

Els santcugatencs han perdut (20-23) contra l'Handbol Sant Vicenç


  • Comparteix:

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat ha caigut derrotat (20-23) davant l'Handbol Sant Vicenç a la jornada 2 del grup D de Primera Nacional, que s'ha disputat al Pav 3. Els vermell-i-negres sempre han anat a remolc en el marcador i han patit moltes pèrdues de pilota en atac. Els de Dani Ariño sumen un empat i una desfeta després de dues jornades de competició. Els santcugatencs visiten la propera jornada el Sant Quirze, equip que acaba de baixar de Plata i que suma el ple de triomfs després de dues jornades.

Mal partit de l'Handbol Sant Cugat a la vessant ofensiva amb moltes pèrdues de pilota a la construcció del joc i també errades davant la porteria del Sant Vicenç. El matx s'ha iniciat amb molta igualtat, però qui ha anat per davant en el marcador ha estat el conjunt visitant amb mínims avantatges d'un gol. Les defenses s'han imposat als atacs i això ho demostra un resultat parcial al descans d'empat a 10 gols.

A la represa, els visitants han sortit més endollats i han marxat al marcador de quatre gols que ha estat gairebé definitiu en el transcurs del matx. Tímida reacció local per apropar-se al marcador, tres gols per sota. Els darrers minuts de joc han servit per veure un Handbol Sant Cugat erràtic en atac i un Sant Vicenç més efectiu en atac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.