Triomf de prestigi de l'Handol Sant Cugat a Sant Quirze

Els santcugatens sumen la primer victòria (24-25) davant un dels aspirants a l'ascens


  • Comparteix:

Triomf de prestigi de l'Handbol Sant Cugat a Sant Quirze / Foto: Handbol Sant Cugat

Triomf de prestigi de l'Handbol Sant Cugat a Sant Quirze / Foto: Handbol Sant Cugat

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha derrotat (24-25) l'Handbdol Sant Quirze i suma el primer triomf després de tres jornades al grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs han anat a remolc durant tot el partit, però en el tram final han estat més efectius en atac i sobretot amb intensitat defensiva. Mike Rubiño, amb nou dianes, va ser el jugador decisiu del matx per als vermell-i-negres. Els de Dani Ariño rebran la propera jornada la visita del Sant Esteve Sesrovires.

Victòria important i destacada de l'Handbol Sant Cugat a la pista d'un dels màxims favorits a l'ascens, el Sant Quirze. Els locals són nouvinguts a la categoria després de baixar de Plata i fins al moment havien sumat el ple de victòries en les dues jornades disputades.

El matx ha estat dominat pel Sant Quirze en el primer temps amb un avantatge màxim de fins a quatre gols. El 14 a 11 favorable als locals ha evidenciat el domini dels santquirzencs. A la represa, el Sant Cugat ha estat més encertat en defensa i molt efectiu en atac amb un estel·lar Mikel Rubiño amb nou dianes. Primer triomf de la temporada en una de les pistes més complicades del grup.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.