L'Handbol Sant Cugat deixa escapar els dos punts en un duel intens davant el Sant Esteve Sesrovires

Un penal aturat per Joan Costa en els darrers segons de partit ha evitat que la ferida fos més gran

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat ha empatat (23-23) contra el CH Sant Esteve Sesrovires en el partit corresponent a la jornada 4 del grup D de Primera Nacional. Una aturada espectacular del porter vermell-i-negre Joan Costa en un penal quan faltaven pocs segons per finalitzar el matx ha permès que els santcugatencs sumessin un punt que no satisfà als locals. Els de Dani Ariño han desaprofitat un avantatge de fins a cinc gols en un duel que ha omplert el pav 3 de bon handbol. Els santcugatencs visiten la jornada vinent la pista del Banyoles.

El partit que ha començat amb un gran intercanvi d'accions per part dels dos conjunts. Tot i això, l'encert ofensiu dels nois de Dani Ariño ha permès que els vermell-i-negres se n'anessin al descans amb marcador favorable (13 a 11).

A la represa, els santcugatencs han sortit a ampliar el resultat i han aconseguit situar-se amb un avantatge de fins a cinc gols. En el moment on semblava que els de Sant Cugat ja tenien la feina feta, els del Baix Llobregat han reaccionat i han començat a escurçar distàncies.

Segons per acabar el partit, empat de (23-23) en el lluminós i penal a favor dels visitants que el porter Joan Costa ha pogut refusar salvant un punt per a l'Handbol Sant Cugat, que suma així, el quart de la temporada.

Dani Ariño

Si tens l'últma acció en contra i la pares doncs te'n vas amb la sensació que has salvat un punt, però és un partit que a mitjans de la segona part teníem controlat amb una renda de 5 gols en el marcador i no hem sabut matar-ho.