L'Handbol Sant Cugat fa una segona part excelsa i suma una nova victòria

Els santcugatencs encarrilen el partit després de fer un parcial de 10 a 1

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (33-25) el Club Handbol Palautordera-Salicru en el partit corresponent a la sisena jornada del grup D de Primera Nacional. Els de Dani Ariño han fet una segona part excelsa que els ha permès sumar el tercer triomf de la temporada. Mikel Rubiño i Sergi German, amb sis gols cadascú, han liderat l'ofensiva vermell-i-negra. La pròxima jornada, els santcugatencs visitaran la pista del La Salle Montcada.

El partit ha començat amb els del Vallès Oriental més endollats i amb ganes de voler emportar-se un bon botí del Pav 3. L'intercanvi de gols entre els dos conjunts ha estat constant en els primers trenta minuts. Tot i això, han estat els palauencs qui han marxat als vestidors amb un avantatge momentani (13-15).

A la represa, els jugadors de Dani Ariño han sortit a cercar la remuntada. "Hem pogut córrer, hem atacat amb més intensitat i tot ha anat més rodat", ha dit l'entrenador. Arribant al minut cinc de la segona part, un parcial de 10-1 ha provocat que els de Sant Cugat agafessin un avantatge suficient per guardar la victòria a casa.

Final del partit (33-25) i els santcugatencs escalen posicions en la classificació gràcies al tercer triomf de la temporada.

Dani Ariño

Hem pujat la intensitat defensiva, ens han fet 15 gols en trenta minuts, que són molts. A la segona part, hem pogut córrer, hem atacat amb més intensitat i tot ha anat més rodat.