L'Handbol Sant Cugat perd per la mínima contra el Sant Esteve de Palautordera

Els de Dani Ariño cauen a la cinquena posició de la classificació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Club Handbol Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Club Handbol Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Galleda d'aigua freda per al Club Handbol Sant Cugat després de tres jornades consecutives guanyant. Els de Dani Ariño han perdut per la mínima (31-30) contra el Sant Esteve de Palautordera en el partit corresponent a la jornada 8 del grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs ho han intentat fins a l'últim instant en un partit igualadíssim on en cap moment s'ha produït una diferència de més de tres gols entre els dos equips.

Jordi Sancho, amb nou dianes, ha estat el màxim golejador dels santcugatencs i, també, del partit. Un gran registre que, però, no ha servit per decantar la balança cap als interessos de l'equip que dirigeix Dani Ariño. El gol de la victòria dels santestevencs s'ha produït amb el temps exhaurit, amb un gol de penal després d'una obstrucció al llançador dels locals.

La setmana que ve, l'Handbol Sant Cugat té un partit complicat a la ZEM de la Rambla del Celler contra el líder, l'OAR Gràcia de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.