L'Handbol Sant Cugat s'agrada i supera al líder de la lliga

Els santcugatencs passen per damunt (34-27) del conjunt sabadellenc en un partit vibrant

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat ha superat (34-27) a l'OAR Gràcia Sabadell en la novena jornada del Grup D de Primera Nacional. Els santcugatencs han tornat a demostrar que són un equip candidat a l'ascens de categoria després de superar als líders del grup. Comunió entre jugadors, cos tècnic i afició després de sumar la cinquena victòria de la temporada. La pròxima jornada, l'Handbol Sant Cugat s'enfrontarà a la Unió Esportiva Sarrià, equip que es troba a la part alta de la taula.

Els santcugatencs rebien al líder de la Primera Nacional després de caure a Sant Esteve de Palautordera. Tot i la desfeta a la passada jornada, els de Dani Ariño han sortit a totes. Amb l'afició animant des de l'inici del matx, els vermell-i-negres han començat a anotar gols que deixaven la defensa sabadellenca fora de joc. A més, les aturades del porter Joan Costa han allunyat als locals permetent a l'Handbol Sant Cugat marxar al descans amb un avantatge momentani (16-11).

A la represa, els santcugatencs han continuat amb la bona dinàmica ofensiva. Tanmateix, els visitants s'han refet i han arribat a posar contra les cordes al conjunt local, i és que s'han arribat a situar només un gol per sota (24-23) quan faltaven 10 minuts de partit. La fortalesa mental dels vermell-i-negres no ha afluixat i han fet desaparèixer qualsevol mena de dubtes.

Amb l'afició totalment entregada a l'equip dirigit per Dani Ariño, els santcugatencs han acabat enduent-se una victòria liderada a més pels 16 gols de Jordi Sancho. L'Handbol Sant Cugat ha superat així a l'OAR Gràcia per (34-27) i recupera les bones sensacions sobre la pista. Una nova victòria que ha deixat veure els jugadors santcugatencs embogir i celebrar amb els càntics de l'afició el cinquè triomf de la temporada.

Dani Ariño

Hem fet una primera part gairebé d'excel·lent, però sabíem que a la segona, tard o d'hora ells apretarien i es posarien en el partit com així ha estat. Hem aconseguit parar el cop quan s'han posat a un gol.