L'Handbol Sant Cugat inicia amb triomf la segona volta de campionat

Els santcugatencs superen (34-30) el Sant Joan Despí i continuen a la part alta de la taula

El primer equip masculí de l'Handbol Sant Cugat supera (34-30) l'Handbol Sant Joan Despí en el primer partit de la segona volta del grup D de la Primera Nacional. Els santcugatencs comparteixen la segona plaça amb l'OAR Gràcia i es troben a dos punts del líder, la Roca. Els santcugatencs sempre han anat per davant en el marcador i s'ha arribat al descans amb un avantatge vermell-i-negre (17-13). L'Handbol Sant Cugat ha mantingut aquest avantatge fins al final i amb una figura destacada Jordi Sancho amb 12 dianes. Els santcugatencs tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran el Sant Quirze després que s'hagi ajornat el matx de la jornada que ve a la pista del Sant Vicenç.

El matx ha començat molt igualat amb intercanvi de gols a les dues porteries. La tensió i la intensitat ha estat la tònica principal durant tot el partit. Els minuts claus han arribat a les acaballes del primer temps quan els santcugatencs han trencat el matx amb bons atacs i una molt bona defensa. El resultat, arribar al descans amb un avantatge de quatre gols, 17 a 13.

A la represa, major intensitat defensiva dels santcugatencs que han assolit una màxima diferència en el lluminós de nou gols, 34 a 25, a falta de cinc minuts per acabar el matx. Finalment, 34 a 30 en una bona victòria coral vermell-i-negra. El tècnic santcugatenc Dani Ariño ha estat el gran absent perquè es troba a l'Europeu fent de preparador físic dels àrbitres. Haritz Salvadó ha ocupat el seu lloc a la banqueta vermell-i-negra. Salvadó ha definit el partit com a molt difícil i lloa el bon treball fet pels seus jugadors.