L'Handbol Sant Cugat supera el Sant Quirze i segueix com un coet cap a Divisió de Plata

Els santcugatencs derroten (29-25) els santquirzencs i es consoliden a la segona posició

L'Handbol Sant Cugat ha superat (29-25) el Sant Quirze a la jornada 18 del grup D de la Primera Nacional en un matx marcat per la bona defensa vermell-i-negra i un atac efectiu. Els santcugatencs han anat sempre per davant en el marcador i han arribat al descans amb un còmode avantatge de 16 a 12. Aquesta escletxa en el marcador s'ha matingut durant el segon temps per assolir una nova victòria. Els de Dani Ariño comparteixen la segona plaça amb l'OAR Gràcia i si aquest dimarts guanyen a la pista del Sant Vicenç, en matx recuperat de la jornada 17, consolidaran aquesta posició en solitari.

Cinquena victòria consecutiva dels santcugatencs davant un rival directe a la lluita per les dues primeres posicions que dona dret a jugar la fase d'ascens a Plata, segona categoria estatal. Els vermells-i-negres han competit a un alt nivell durant tot el matx. En els primers minuts s'ha mantingut la igualtat entre tots dos equips. El matx s'ha trencat en els darrers minuts abans d'anar al descans amb molta efectivitat atacant santcugatenca. El 16 a 12 de la mitja part ha estat el camí del triomf.

A la represa, ritme ràpid i dinàmic en atac i amb un Jordi Sancho, que amb 10 gols més en el partit és el màxim golejador del grup, capitanejant la vessant ofensiva una jornada més. Els últims cinc minuts han estat ple de tensió, però el partit estava dat i beneït pels quatre gols de diferència en el marcador. El tècnic, Dani Ariño, destaca el bon moment de forma de l'equip.