Jordi Sancho, màxim golejador de Primera Nacional amb l'Handbol Sant Cugat

El santcugatenc, tot i rebre ofertes de superior categoria, es manté fidel al club vermell-i-negre


  • Comparteix:

Jordi Sanchoi durant una acció ofensiva amb l'Handbol Sant Cugat / Foto: Jordi Vilas

Jordi Sanchoi durant una acció ofensiva amb l'Handbol Sant Cugat / Foto: Jordi Vilas

El jugador de l'Handbol Sant Cugat Jordi Sancho és el màxim golejador de Primera Nacional, tercera categoria estatal, després de 20 jornades de competició. La Primera Nacional està integrada per 96 equips dividits en sis grups i Sancho lidera la classificació de màxim golejador amb 186 dianes i amb un promig de 9,3 gols per partit. El segon en aquest rànquing és Nikolai Herrero que suma 179 gols i que competeix amb el Balonmano Camargo al grup B. El santcugatencs suma tres temporades al primer equip i la temporada passada va disputar la fase d'ascens a Plata, primera vegada que el club vermell-i-negre assolia aquesta fita, però sense assolir el salt de categoria. Des de Cugat Mèdia. a través d'un pòdcast, analitzem el canvi en el joc fet per Sancho que l'han dut a sumar un gran registre golejador. Els vermells-i-negres ocupen la segona plaça del grup D, a només dos punts del líder, la Roca.

ESCOLTA-HO

La temporada passada: més assistent que golejador

El protagonisme de Jordi Sancho de la temporada passada estava basat en la direcció del joc ofensiu i de les assistències. Tot i aquest fet, Sancho va ser el segon màxim golejador de l'equip amb 145 gols en 30 partits. El protagonisme era per Jan Rof que va sumar 175 gols convertint-se en el cinquè golejador del grup. Aquestes dades canvien de manera radical aquesta temporada on, després de 20 jornades, Sancho ja suma 186 dianes i quan encara falten 10 partits per tancar la lliga regular. Xifres i registres que trenquen barreres.

Jordi Sancho té clar que el canvi de rol que ha assumit és més de fer gols i no ser tan assistent com la passada campanya.

Ratxa ofensiva sense aturador

A l'inici de temporada, l'Handbol Sant Cugat va patir algunes lesions de jugadors i en aquell moment és quan Sancho va assumir la responsabilitat del gol. "Entre cella i cella tenia l'objectiu de fer un pas endavant. Quan estàs en una bona ratxa golejadora és perquè mentalment també tens confiança", ressalta el santcugatenc.

Rebutja ofertes durant aquest curs

El jugador vermell-i-negre ha rebut algunes ofertes de superior categoria durant aquesta temporada i alguna fins i tot de Lliga Asobal, màxima categoria estatal. Sancho vol seguir a casa seva i tornar a disputar la fase d'ascens a Plata. Pujar de categoria amb el club de la seva vida seria una manera de fer història. Un jugador que es va iniciar a Sant Cugat, per després marxar a les categories inferiors del Barça fins a sènior. L'OAR Gràcia també ha estat un dels altres clubs on ha militat el golejador vermell--i-negre.




Jordi Sancho

El gol és un tema de ratxes, molt mental. Estic en un gran moment i vull seguir aportant coses a l'equip.

jordi sancho assiste

M'havia centrat massa en l'aspecte de direcció ofensiva i donant moltes assistències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.