L'aleví d'handbol de l'escola Avenç triomfa a nivell internacional

L'equip santcugatenc s'ha imposat a la Montpellier Cup, un torneig molt prestigiós


  • Comparteix:

L'aleví de l'escola Avenç, campió a Montpellier / Foto: Cedida

L'aleví de l'escola Avenç, campió a Montpellier / Foto: Cedida

L'aleví d'handbol de l'escola Avenç ha guanyat la Montpellier Cup, torneig que reuneix els millors clubs del sud de França. Una competició organitzada pel Montpellier Handball Club, entitat que ha guanyat dues Champions League. L'equip santcugatenc ha liderat el grup de la fase prèvia i després avançar fins a la final. Els joves jugadors van rebre la copa de campions dels jugadors del primer equip del Montpellier. El conjunt, que entrena Bernat Santafe té nous reptes per endavant després de guanyar la lliga de Preferent del Consell Comarcal del Vallès i accedir al Campionat Nacional de Catalunya. El torneig de les 12 hores de la Floresta i la Granollers Cup també són altres fites que tenen aquests joves jugadores per tancar la temporada.

La plantilla està integrada per Colin Bardeletti, Pau Álvarez, Ot Recio, Tomy Fernández, Oriol Baya, Jan Plana, Biel Medina, Deniz Cmirza, Marc Illan, Aleix Navarro i Nico Constantin.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.