Banyoles - St. Cugat, duel entre els dos primers classificats de Primera Catalana


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat visita aquesta jornada la pista del líder, el Banyoles. Els santcugatencs, que ocupen la 2a posició a la taula, intentaran fer-se amb la victòria per retallar distàncies amb els banyolins. Són 4 els punts que separen els dos equips, ja que els del Plà de l'Estany han sumat 2 victòries més que els vallesans.

Dos dels clars aspirants a disputar la fase d'ascens, el Banyoles i el Sant Cugat, es tornen a veure les cares. El conjunt santcugatenc que en l'anada va perdre davant el conjunt gironí es desplaça amb el propòsit de sumar una victòria que l'acosti al primer lloc de la classificació.
Per aquest fet i perquè els vermell-i-negres porten una ratxa molt positiva de resultats aquest matx es preveu molt igualat. L'entrenador de la l'handbol Sant Cugat, Jordi de la Cruz, diu que li tenen moltes ganes a aquest matx i que aniran a per totes.

Jordi de la Cruz

Estem molt motivats i amb ganes de jugar a un rival molt directe.


L'Handbol Sant Cugat és ambiciós, tot i que vèncer el Banyoles a domicili és una tasca força complicada, ja que parlem de la millor defensa del grup. De la Cruz parla del rival i comenta la gran qualitat que té, la solidesa com a equip i la veterania.

Jordi de la Cruz

El Banyoles és un equip molt complert, amb una molt bona defensa. A mi és l'equip que més em va agradar la temporada passada.


Per aquest enfrontament l'equip santcugatenc no tindrà cap baixa. El jugador Aleix Morera s'ha pogut recuperar. Així doncs l''handbol Sant Cugat podrà afrontar el matx amb tots els seus efectius. El partit es disputarà dissabte a les set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.