El Sant Cugat guanya i segueix pressionant els líders


  • Comparteix:

L' Handbol Sant Cugat guanya a la pista de la Salle Montcada amb contundència, 22 a 35, i continua la bona línia de resultats que va començar la setmana passada. Amb aquesta victòria es coloca tercer, segueix pressionant els líders i presenta la seva ferma candidatura a ser un dels dos equips que jugui els sectors estatals d' ascens a la1ª Nacional.

Segona victòria consecutiva de l' Handbol Sant Cugat en aquesta segona fase de la competició. Els vermell-i-negres van apallissar la Salle Montcada per 22 a 35. En un partit que era vital per a les aspiracions dels santcugatencs, els jugadors no van decepcionar i van sortir molt ficats en el matx des del primer minut. Amb un joc molt agressiu en defensa, els de Jordi de la Cruz aconseguien tallar els atacs dels locals i sortir amb rapidesa al contraatac. D' aquesta manera, de mica en mica, els vermell-i-negres es van distanciar al marcador. El jugador santcugatenc Lluís Puig comenta les claus de victòria.

Lluis Puig

Vem tenir molt encert de casra a porteria i vem cometre poques errades. Sense desmerèixer el Montcada, nosaltres vem tenir més ganes de guanyar el partit.


Amb aquesta victòria, l' Handbol Sant Cugat finalitza la primera volta amb 6 punts, i manté intactes les seves opcions d' accedir als sectors nacionals d' ascens a la 1ª Nacional. Desprès de la primera volta els santcugatencs han complert amb les seves expectatives i esperen amb ganes el seu proper rival, el Banyoles. Puig comenta que el rebran amb respecte però confiats.

Lluis Puig

Amb tot el respecte al Banyoles, que és l' únic equip que ha guanyat a Sant Cugat. Però estem confiats.



Aquest partit és molt important, ja que el Banyoles és el líder del grup. Una victòria davant els del Plà de l' estany donaria moltes opcions als vermell-i-negres de ser un dels equips que, al finalitzar la lligueta, ocupi una de les dues primeres places.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.