El Sant Cugat compleix el tràmit i finalitza la fase d'ascens amb victòria

L'Handbol Sant Cugat finalitza la lligueta d'ascens amb una victòria. Els vermell-i-negres derroten la Salle Montcada per un ajustat 28 a 26. El partit ha estat marcat per la poca tensió existent entre els dos equips, que no s'hi jugaven res. Això ha fet que el partit hagi estat molt irregular, amb dos conjunts alternant estones de bon joc amb fases de menys intensitat.

Tràmit complert. Els jugadors de l'Handbol han aconseguit acabar la fase d'ascens amb bon sabor de boca després de guanyar l'últim partit. El darrer rival era la Salle Montcada, el cuer de la lliga. El partit ha estat, des de l'inici, igualat en el marcador. Els santcugatencs aconseguien parcials que els distanciaven en el marcador, però immediatament eren els de Montcada els qui aconseguien encadenar una bona ratxa. Així s'ha arribat al descans amb igualtat absoluta, 14 a 14. La segona part ha seguit amb el mateix guió. D'aquesta manera ha estat la major qualitat individual dels locals el que ha decantat el partit. En els últims minuts els bons atacs s'han combinat amb dues intervencions de mèrit del porter santcugatenc, Martí Nicolau. Així, els vermell-i-negres s'han endut la victòria final per dos gols de diferència, 28 a 26.El tècnic santcugatenc Jordi de la Cruz comenta la dificultad de motivar els jugadors per aquest partit.

Jordi de la Cruz

Cap dels dos equips ens jugavem res i això ha fet que costi buscar la motivació.

Després d'aquest partit s'ha de canviar de xip. La lligueta d'ascens ha acabat amb els santcugatencs en quarta posició. Ara toca pensar en un nou repte: la copa catalana. Aquesta competició enfrontarà els santcugatencs amb equips de la seva categoria, primera catalana, i amb equips de primera nacional. Però tot i la dificultat del repte, De la Cruz afirma que aniran a per totes.

El nostre objectiu és arribar a la final de la Copa. Tot i que serà difícil anem a totes. L'any passat ja vem fer una gran copa.

La competició començarà la setmana que ve. Els dos rivals de categoria nacional que s'enfrontaran al Sant Cugat seran La Roca i el Sant Esteve Sesrovires, equip entrenat pel santcugatenc Jordi Tomàs.