La salvació, a tocar


  • Comparteix:

L'Handbol Lubesa Valldoreix guanya al Pardinyes 'B' per 29 a 16 i continua amb opcions de permanència. Aquesta victòria verd-i-negre, que condemna als lleidetans a baixar de categoria, deixa els de Dani Gómez a només dos punts de la salvació.

Brillant, excels, efectiu, contundent. Qualsevol elogi es queda curt per definir el joc de l'Handbol Lubesa Valldoreix en el partit de dissabte. Els homes de Dani Gómez rebien el Pardinyes "B" amb l'obligaciío de guanyar. Qui perdia se n'anava de capa Tercera Catalana. I els verd-i-negres van deixar clar, des de l'inici, que no tenien cap intenció de perdre la categoria que van guanyar la passada temporada.
El partit es preveia tens, ple d'impercisions causades pels nervis típics del que s'està jugant un descens. Doncs res més lluny de la realitat. Els verd-i-negres van sortir a ersoldre el matx per la via ràpida. Amb una defensa sòlida controlaven els atacs lleidetans. A l'atac, la banda dreta, amb Marc Quevedo al lateral i Raul Caballero a l'extrem, va fer la resta. El propi Raul Caballero explica la importància de l'arribada de Quevedo.


Raul Caballero

És un jugador que pot marcar la diferència en qualsevol moment


Així, a la primera meitat l'equip no només s'havia distanciat al marcador sinó que ja havia recuperat la renda de sis gols que el Pardinyes va aconseguir en el partit de la primera volta. A la segona part, a aguantar les envestides del rival. Amb el nou fitxatge Joan Roca comandant la defensa local. I per si això no fos prou, actuació destacadíssima dels porters, amb menú especial pels sis penals aturats per Xavi Marqués. En definitiva, un autèntic recital i 29 a 16 a l'electrònic.
Menció especial s'ha de fer per l'afició valldoreixenca. Els "supporters" del Valldu, nom amb que es coneix l'equip entre els aficionats, van omplir pràcticament el pavelló de Valldoreix. Unes 150 persones que, durant els 60 minuts, no van parar d'animar i de pressionar al rival. Raul explica les sensacions que va viure des de la pista i agraeix el suport de l'afició.


Raul Caballero

S'ha d'agraïr a lafició perquè ho van donar tot


Ara, l'equip depèn d'ell mateix. Dissabte vinent els verd-i-negres visiten la pista del Sant Joan Despí. Si guanyen, salvaran la categoria. L'atzar també ha volgut donar un cop de mà als valldoreixencs. El Sant Joan Despí es jugava aquest cap de setmana l'ascens a Primera. Una victòria els hagués colocat a una victòria de pujar. Però no ha pogut ser ja que han perdut a la pista del Sant Quirze. Per tant, els de Dani Gómez es trobaran davant un equip que no s'hi juga res.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.