L'Handbol SC perd efectius


  • Comparteix:

Jordi Martínez, central de l'Handbol Sant Cugat, pateix un esquinç al lligament intern del genoll esquerre. Tot i que està descartat un trencament, Martínez haurà d'esperar per conèixer l'abast exacte de la lesió.

Aquest és l'únic però que es pot posar al partit que, diumenge, va guanyar l'Handbol Sant Cugat. Els locals, que van recuperar el lideratge gràcies a un gol a l'últim segon davant l'OAR "B", perdran un dels seus homes importants de cara al partit del cap de setmana vinent a la pista del Palautordera.
La revisió mèdica ha servit per descartar el trencament, però s'ha confirmat que Martínez, que pateix un fort dolor al genoll, s'ha fet un esquinç. El que encara està per determinar és l'abast exacte de la lesió. El santcugatenc haurà d'esperar com a mínim una setmana perquè baixi la inflamació i, aleshores, poder determinar amb més exactitud el temps de baixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.