Cara i creu a la fase de permanència


  • Comparteix:

L'Handbol Lubesa Valldoreix inicia la segona volta de la fase de permanència a Segona Catalana amb serioses opcions de mantenir la categoria. Els verd-i-negres tenen tres punts de marge i un partit menys. Per la seva banda, l'Handbol Sant Cugat 'B' s'ha complicat la permanència i està 3 punts per sota.

El filial de l'Handbol Sant Cugat inicia la segona volta amb urgències. Els de Joan Cinta reben el líder del grup 1, el Tot Mataró, amb la necessitat de guanyar si no es vol despenjar quasi definitivament de la tercera plaça, que ara mateix ocupa el Sant Martí Adrianenc 'C', i que és la que marca la permanència.

Els jugadors de l'Handbol Lubesa Valldoreix inicien la segona volta amb una situació molt més tranquil·la. Reben dissabte (20:00) el Manyanet-Les Corts. Si guanyen donarien un pas de gegant per mantenir la categoria. A més, compten amb l'avantatge que d'aquí a unes setmanes disputaran el partit aplaçat a la pista del Sant Miquel, un partit que, en cas de necessitar punts, podria suposar una oportunitat extra pels verd-i-negres.


Grup 1:

1 EL TOT MATARO JHM (B) 12
2 H RUBI 6
3 SANT MARTI ADRIANENC (C) 6

4 SA SURIA 4
5 H SANT CUGAT (B) 3
6 CE MOLINS DE REI 2

Grup 2:
1 CH BORDILS 8
2 CH SANT MIQUEL 7
3 CH LUBESA VALLDOREIX 6 (1 partit menys contra el Sant Miquel)

4 HC MANYANET-LES CORTS 4
5 SALLE MONTCADA APISERUM 4
6 BM LA ROCA 2



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.