Adéu a la Segona Catalana


  • Comparteix:

El filial santcugatenc perd la categoria

El filial santcugatenc perd la categoria

L'Handbol Sant Cugat 'B' perd la categoria després de la victòria de l'Amposta sobre el Sant Vicenç. La incompareixença dels vicentins dóna la victòria per 10 a 0 als tarragonins i envia els santcugatencs a la Tercera Catalana.

Des de que havia perdut la categoria, el Sant Vicenç no s'havia presentat als partits de visitant i tot i que la seva incompareixença provocava la victòria de l'Amposta i els descens de l'Handbol Sant Cugat 'B', els de Sant Vicenç no s'han presentat al partit.

Així, 10 a 0 a favor de l'Amposta, i una victòria que fa que els tarragonins superin per un punt els santcugatencs que passen a ocupar la darrera de les sis places de descens a Tercera Catalana.

Un descens que per l'entrenador del conjunt santcugatenc, Joan Cinta, no distreu l'objectiu principal de la temporada, formar jugadors pel primer equip.

Joan Cinta

Aquest any hi ha hagut 4 o 5 jugadors del 'B' en el primer equip i ho hem aconseguit. Però com a grup ens fastidia baixar.




Tot i que el descens està consumat, encara quedaria la possibilitat que l'Handbol Sant Cugat 'B' i fins i tot l' 'A', mantinguèssin la categoria, perque hi ha equips que potser es disolen o d'altres que tenen intenció de comprar plaça en una categoria superior. Cap a finals de juliol es sabrà si es donen aquestes possibilitats, però ara per ara l'Handbol Sant Cugat 'B' és equip de Tercera Catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.