Nova victòria en l'últim segon

Nova victòria in extremis dels santcugatencs

L'Handbol Sant Cugat guanya el Vilamajor en els darrers instants de partit per 30 a 31 amb un gol de Martí Tous a la sisena jornada de la Lliga Catalana. En una segona part amb constants alternatives en el marcador, els santcugatencs tornen a demostrar que, tot i la joventut de l'equip, saben jugar partits amb finals ajustats.

Faltaven 40 segons per finalitzar el matx i la pilota estava en poder del Vilamajor amb el marcador empatat a 30 gols. Penal a favor dels de l'Anoia per posar-se per davant en el marcador. El Vilamajor falla, atac a favor dels santcugatencs i gol de Martí Tous a falta de vuit segons per finalitzar el matx. Un gol que ha donat la victòria a l'Handbol Sant Cugat, la tercera de la temporada i segona en els darrers segons de partit.

El partit ha començat amb un Handbol Sant Cugat molt concentrat que ha arribat a tenir avantatges de set gols a favor. Però la reacció del Vilamajor ha fet que s'arribés a la mitja part, 13 a 15 a favor dels santcugatencs. A la segona part, màxima igualtat i constants alternatives en el marcador, amb un nou final de partit d'infart, novament favorables als santcugatencs.

L'entrenador de l'Handbol Sant Cugat, Xavier Fernández, creu que és important poder arribar sempre amb opcions de victòria al final de partit.

Xavier Fernández

Som molt joves i hem de ser competitius. A vegades la inexperiència ens fa perdre avantatges a favor. Però l'important és arribar al final amb opcions.

La propera jornada els santcugatencs reben el Sant Quirze en el PAV-3 de la Rambla del Celler. Serà diumenge a dos quarts d'una del migdia (12:30h).