Bon partit, cap recompensa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un partit

Imatge d'arxiu d'un partit

L'Handbol Sant Cugat s'estrena amb derrota (31-25) a la pista del Sant Quirze en el primer partit de la Lliga Catalana. Les pèrdues de pilota i els set penals fallats fan impossible el triomf en un matx en què els vermell-i-negres han plantat cara a un dels aspirants a l'ascens de categoria.

Els santcugatencs han jugat a un bon nivell i han dominat el joc durant gran part del matx. Només les errades i les pèrdues de pilota han donat vida a un Sant Quirze que s'ha vist sorprès per la bona defensa dels vermell-i-negres. L'efectivitat dels locals en atac ha fet anar a remolc els santcugatencs, que han desaprofitat fins a set penals. L'entrenador de l'equip, Xavier Fernández, adverteix que si no es corregeixen les errades comeses, serà molt difícil fer alguna cosa de profit aquest any.

Xavier Fernández

Si volem fer alguna cosa no hem de fer el que hem fet avui, que és tenir moltes errades i no saber llegir el partit. Si no fem això, patirem molt.




Els santcugatencs intentaran sumar el primer triomf de la temporada, serà la proper setmana davant un altre rival complicat, el Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.