Victòria davant el cuer

Imatge d'arxiu dels valldoreixencs

El conjunt masculí del Club Handbol Valldoreix guanya (29-31) a la pista del cuer, el Club Manyanet B, en l'11a jornada de Segona Catalana. Amb aquest resultat els valldoreixencs finalitzen l'any amb un resultat favorable i en els llocs capdavanters de la taula. De la seva banda, el sènior B de l'Handbol Sant Cugat també aconseguiex el triomf (29-22) contra el Sant Joan Despí.

Els rivals s'han avançat en el començament del partit amb uns valldoreixencs que no han sortit a la pista de la millor manera possible. El Club Handbol Valldoreix ha reaccionat i ha capgirat el marcador a la primera meitat. Al descans s'ha arribat amb un 12 a 15 favorable els valldoreixencs. A la represa els visitants han estat per sobre durant gairebé tota la segona meitat. A falta de set minuts per l'acabament del matx, els rivals han aconseguit empatar el marcador. Finalment, el Club Handbol Valldoreix s'ha imposat en els últims minuts a la pista del cuer i ha acabat per sobre en el marcador, 29 a 31.

El jugador valldoreixenc i president de l'entitat, Ivan Martínez, es mostra satisfet pel resultat del partit.

Ivan Martínez

Era un partit difícil. Ens ha costat entrar en el matx. Tots hem col·laborat i acabar l'any així ens fa molt contents.

El proper partit dels valldoreixencs correspon a un matx ajornat, que es disputarà el 8 de gener davant el Polinyà. A la mateixa categoria, el sènior B de l'Handbol Sant Cugat també aconseguiex el triomf (29-22) contra el Sant Joan Despí.