Guanyar és clau per no perdre el tren del play-off


  • Comparteix:

Imatge del darrer partit de l'Handbol Valldoreix contra el Gironès

Imatge del darrer partit de l'Handbol Valldoreix contra el Gironès

L'Handbol Valldoreix masculí visita la pista del Banyoles aquest dissabte a partir de dos quarts de set de la tarda en la 14a jornada de la Segona Catalana. Els valldoreixencs, que són tercers, visiten la pista d'un equip amb moltes urgències a la classificació i que ocupa la penúltima posició.

Després de l'empat la passada setmana a casa contra el potent Gironès, els homes de Dani Lara tenen un desplaçament que mirant la classificació hauria de ser favorable per l'equip verd-i-blanc. El Banyoles ha guanyat tres partits en el que va de temporada i lluita per salvar la categoria.

Els valldoreixencs estan a tres punts del líder, el Fornells, qui va tenir problemes per guanyar per la mínima (31-30) el rival del Club Handbol Valldoreix d'aquesta jornada, el Banyoles. Un conjunt que per l'entrenador valldoreixenc, Dani Lara, està molt a baix a la classificació i no hauria de portar problemes al seu equip.

Dani Lara

El Banyoles està despenjat a la classificació. Espero que no patim i no perdem punts que serveixen per entrar en fase d'ascens.




Els valldoreixencs esperen sumar de nou una victòria a la pista de l'equip de Banyoles, a partir de dos quarts de set de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.