Els veterans de l'Handbol Sant Cugat volen arribar a la final del català


  • Comparteix:

Equip de veterans de l'Handbol Sant Cugat

Equip de veterans de l'Handbol Sant Cugat

Els veterans de l'Handbol Sant Cugat disputen les semifinals del campionat de Catalunya davant el Garbí dissabte a dos quarts de vuit del vespre a Palafrugell. Els santcugatencs, actuals subcampions, volen guanyar la competició després d'haver arribat a la final en les vuit darreres edicions. El guanyador del partit s'enfrontarà a la final davant el vencedor del Sant Quirze-La Roca.

Els veterans de l'Handbol Sant Cugat volen donar un primer pas i aconseguir la classificació per a la final de diumenge. Els santcugatencs disputen les semifinals dissabte davant el Garbí. Els gironins juguen com a locals a Palafrugell i volen aprofitar el factor pista. El nou president de l'Handbol Sant Cugat i integrant de l'equip, Davide Bonaccini, creu que tenen moltes opcions d'arribar a la final.

Davide Bonaccini

Serà un partit molt complicat contra el Garbí, però esperem aconseguir l'accés a la final.



El guanyador d'aquest partit accedirà a la final i el rival sortirà del vencedor de l'eliminatòria entre el Sant Quirze, actual campió, i La Roca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.