Calvera es converteix en nou jugador del Barça


  • Comparteix:

Calvera comença una nova etapa

Calvera comença una nova etapa

Lluís Calvera deixa l'Handbol Sant Cugat per incorporar-se a les files del FC Barcelona. El jugador de 19 anys ha decidit emprendre un nou repte esportiu per jugar la temporada vinent a la Divisió d'Honor B, la segona màxima categoria estatal, amb el segon equip blaugrana. Calvera reconeix cert nerviosisme pel canvi però assegura que 'serà divertit'.

Una de les perles de la cantera vermell-i-negra posa rumb al FC Barcelona. En les vuit temporades que Calvera ha militat a l'Handbol Sant Cugat diversos equips han trucat a la seva porta, però no ha estat fins ara que el jove jugador s'ha decantat per una proposta diferent a la santcugatenca. Calvera s'incorporarà al segon equip del Barça, a la Divisió d'Honor, amb el qual espera aprendre molt.

Lluís Calvera

Estic molt content i amb moltes ganes de provar i sobretot d'aprendre. Necessitaré més recusros perquè els jugadors del Barça t'exigeixen més.





El jove lateral creu que ha arribat el moment de fer un salt qualitatiu. Reconeix certs nervis per la seva adaptació al conjunt blaugrana, però té molt clar que 'serà divertit'.

Lluís Calvera

Tinc uns certs nervis per veure com ho faré i si podré adaptar-me. Tinc moltes ganes i serà divertit buscar altres recursos i conèixer coses noves.






El nou jugador blaugrana ha comunicat al club la seva decisió i ha volgut agrair la comprensió i el suport de tots els seus companys, tècnics i directius. El 16 d'agost iniciarà formalment la seva nota etapa al Barça amb dobles sessions d'entrenament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.