Albert Costa i Eloi Gutiérrez tornen a l'HSC procedents del Valldoreix i l'Esplugues


  • Comparteix:

De dreta a esquerra, Albert Costa el primer assegut al terra, i Eloi Gutiérrez el penúltim a la fila de dalt, en l'anterior etapa com vermell-i-negre / Font: HSC

De dreta a esquerra, Albert Costa el primer assegut al terra, i Eloi Gutiérrez el penúltim a la fila de dalt, en l'anterior etapa com vermell-i-negre / Font: HSC

L'Handbol Sant Cugat fitxa Albert Costa procedent de l'Handbol Valldoreix per reforçar la posició de central. Costa, que és un jugador experimentat, fort i amb bona visió de joc, torna al club vermell-i-negre després de tres temporades a l'Handbol Valldoreix. També torna a la disciplina santcugatenca el porter Eloi Gutiérrez, que havia jugat la passada temporada a l'Handbol Esplugues.

El club vermell-i-negre comença a presentar les cares noves per a la temporada 2012-13 i després de l'arribada de Joan Sancho a la banqueta, ara és el torn d'Albert Costa, que reforçarà la posició de central. Costa, format al club santcugatenc, va marxar ara fa tres temporades a l'Handbol Valldoreix.

El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, destaca la visió de joc de Costa i creu que la seva adaptació serà fàcil ja que coneix el club de la seva anterior etapa.

Davide Bonaccini

Albert Costa té experiència, és fort i amb molt visió de joc. Crec que no tindrà problemes d'adaptació ja que ja coneix el club.


Pendents de la renovació d'alguns jugadors, qui també tornarà al club vermell-i-negre és el porter Eloi Gutiérrez, també format a l'entitat que dirigeix Bonaccini i que va jugar la temporada passada a l'Handbol Esplugues.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.