Un potent Handbol Sant Joan Despí visita el pav 1 de la rambla del Celler


  • Comparteix:

El capità, Nacho Álvarez, en una acció contra la Unió Esportiva Sarrià / Font: Handbol Sant Cugat

El capità, Nacho Álvarez, en una acció contra la Unió Esportiva Sarrià / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep l'Handbol Sant Joan Despí amb l'objectiu d'obtenir la primera victòria a casa i sumar, per primera vegada aquesta temporada, dos triomfs consecutius. Els de Joan Sancho van vèncer còmodament la Unió Esportiva Sarrià la passada jornada, un resultat que ha donat confiança als vermell-i-negres que, no obstant això, són conscients d'enfrontar-se a un els candidats a optar a les places d'ascens. El matx, corresponent a la cinquena jornada de Lliga Catalana, diumenge a dos quarts d'una del migdia al pav 3 de la rambla del Celler.

Després de quatre jornades de competició, l'Handbol Sant Cugat encara no sap què és encadenar dos resultats iguals ni vèncer al pav 3 de la rambla del Celler. Derrota per la mínima en la jornada d'estrena, victòria també per la mínima a la segona, de nou derrota per un gol a casa i triomf fàcil a domicili contra la Unió Esportiva Sarrià. Aquesta cinquena jornada ha de servir als de Joan Sancho per obtenir una regularitat en el resultat i refermar sensacions després de la jornada passada, fent-ho d'una vegada per totes a casa. Ara bé, el rival que reben és de tot menys senzill. De fet, segons el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho, l'Handbol Sant Joan Despí passa per ser un dels ferms candidats a l'ascens, tot i haver començat la temporada amb uns resultats irregulars. Una posició que no reflecteix la realitat, ja que els santjoanencs han obtingut les seves dues derrotes contra el BM La Roca i l'Handbol Gavà, dos conjunts descendits de Primera Estatal la temporada passada i primer i segon respectivament de Lliga Catalana a dia d'avui, els únics invictes. És per això que Sancho destaca la dificultat del partit.º

Joan Sancho

És un rival dur, un dels aspirants a quedar entre els quatre primers. Després de la derrota de Poblenou necessitàvem guanyar, i ens dóna moral.


Quique segueix sense poder jugar pels problemes a l'espatlla, però la resta de la plantilla santcugatenca està a punt per aquest intens partit que enfrontarà Handbol Sant Cugat i Handbol Sant Joan Despí aquest diumenge a partir de dos quarts d'una del migdia al pav 1 de la rambla del Celler.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.