L'Handbol Sant Cugat presenta la nova temporada recordant la seva essència


  • Comparteix:

Foto de família de l'Handbol Sant Cugat 2012-13

Foto de família de l'Handbol Sant Cugat 2012-13

L'Handbol Sant Cugat ha presentat la temporada 2012/13 envoltat de totes les plantilles vermell-i-negres i de l'afició santcugatenca fent gala del seu bon treball de base, del seu esperit competitiu i del seu afany per fer equip. A l'acte s'ha nomenat Josep Lluis Rius com a President d'Honor del club, s'ha rendit homenatge a l'ex jugador del club Eloi Safont i s'ha lliurat al primer equip i a un dels conjunt infantils la copa de campions de les seves respectives lligues. L'alcaldessa, Mercè Conesa, el president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral i el president del club, Davide Bonaccini, han presidit l'acte.



L'Handbol Sant Cugat ha volgut presentar les plantilles que vestiran enguany la samarreta del club vermell-i-negre destacant el valor de fer equip i la tasca de formar jugadors. Un dels màxims exponents d'aquesta línia de club és l'expresident de l'entitat Josep Lluis Rius. Rius ha estat nomentat President d'Honor del club i ha rebut una placa commemorativa per la seva bona tasca al capdavant de l'entitat. Una tasca que ni amb Rius, ni amb Davide Bonaccini, ha defallit i que sempre ha estat reconeguda per l'alcaldessa Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Volem destacar la tasca en relació a la formació i priorització de l'esportivitat, solidaritat i pràctica esportiva que els ha de servir per a la vida quotidiana.


Els 14 equips i 225 jugadors del club, a més d'entrenadors i delegats, han desfilat un per un pel parquet del pav3 de la Rambla del Celler. Una pista que a partir de demà serà un camp de batalla aferrissades per aconseguir els objectius esportius que s'ha marcat cada equip. Dos d'ells ho van aconseguir la temporada passada. Són el primer equip i un dels infantils, que avui han ofert els dos títols a l'afició. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, explica què pensa quan veu tota la familia del club santcugatenc reunida a casa seva.

Davide Bonaccini

Molt content del recolzament institucional, també m'ha agradat veure la pista i la grada plenes, és un motiu d'orgull.


El club ha reconegut la feina de l'expresident Rius i també ha volgut retre homenatge a l'exjugador i segon entrenador de la primera plantilla de l'Handbol Sant Cugat, Eloi Safont. El santcugatenc va abandonar la pràctica esportiva amb el primer equip i actualment entrena a diversos equips del club. Safont que encarna a la perfecció els valors del club i que tant ajuden al foment de l'handbol català. El president de la Federació Catalana d'Handbol, Tomàs Moral, explica les bones maneres del club santcugatenc.

Tomàs Moral

Torno a destacar els valors d'aquest club de respecte vers el rivals, l'educació del públic. El club té un projecte esportiu molt bo.


Amb les plantilles presentades, arriba el torn dels jugadors vermell-i-negres que, tot fent equip i predicant amb l'exemple del club, buscaran assolir tots els objectius marcats per aquesta temporada 2012/13 que ara comença.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.