L'Handbol Sant Cugat perd i es manté a la part baixa de la classificació


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha caigut derrotat a la pista del Sabadell

L'Handbol Sant Cugat ha caigut derrotat a la pista del Sabadell

L'Handbol Sant Cugat (HSC) perd (35-27) davant el Sabadell Handbol a l'11a jornada de Lliga Catalana en un matx marcat pel mal joc dels santcugatencs. Els de Joan Sancho han comès moltes errades davant un Sabadell molt efectiu en atac.

L'Handbol Sant Cugat ha ofert una imatge molt diferent de la passada jornada on derrotava el Vilamajor. Els santcugatencs no han entrat en cap moment al partit i s'han vist superats en tot moment per un Handbol Sabadell, que sense desplegar un gran joc, ha derrotat amb certa facilitat l'equip vermell-i-negre. Els de Joan Sancho han marxat al descans perden per tres gols. A la represa, els santcugatencs semblaven que podien igualar el matx, però els locals han deixat ben clar que el triomf seria seu. Els vermell-i-negres han errat tant en defensa com en atac i el Sabadell s'ha emportat el triomf amb una diferència de vuit gols (35-27). El jugador de l'Handbol Sant Cugat, Martí Tous, s'ha mostrat crític amb el joc del seu conjunt i lamenta els errors ofensius i defensius dels vermell-i-negres.

Martí Tous

No hem jugat gens bé. Ni en atac ni en defensa.


L'Handbol Sant Cugat rebrà la propera jornada el Bordils al pav 3 de la rambla del Celler en un matx entre dos conjunts que tenen la permanència com a objectiu.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.