Primer triomf de la temporada de l'Handbol Sant Cugat femení davant el Molins de Rei


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat assoleix el primer triomf de la temporada

L'Handbol Sant Cugat assoleix el primer triomf de la temporada

L'Handbol Sant Cugat femení guanya el primer partit de la temporada (25-20) davant el Molins de Rei en matx corresponent a la jornada 17 del grup C de Primera Catalana. Les santcugatenques deixen la darrera posició que ocupa l'equip del Baix Llobregat.

L'Handbol Sant Cugat ha fet el partit més complet de la temporada segons paraules del seu tècnic, Jordi Martín. Les santcugatenques han estat molt encertades en defensa i han basat el seu triomf en aquest aspecte. El partit ha estat molt igualat durant el primer temps amb empat a 10. A la represa, les santcugatenques han estat més encertades en atac i han marxat en el marcador de quatre gols. Tant en l'atac estàtic com en el contratac, les noies de Jordi Martín han estat molt bé i així ho ha reconegut el tècnic santcugatenc.

Jordi Martín

Em fet contratacs molt ràpids, em estat encertades en l'atac posicional. Hem fet el partit més complet de la temporada.


Amb aquesta victòria les santcugatenques abandonen per primera vegada l'últim lloc de la classificació i la següent setmana visiten la pista de l'Handbol Cooperativa Sant Boi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.