L'Handbol Sant Cugat retroba el camí de la victòria contra el La Garriga


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat derrota el La Garriga (40-31) en la 9a jornada de Lliga Catalana. Els santcugatencs han anat per davant en el marcador durant tot el partit contra l'avantpenúltim de la categoria. Els vermell-i-negres tornen a guanyar després d'un empat i una derrota, i malgrat brillar en atac segueixen mostrant dubtes en defensa.

L'Handbol Sant Cugat guanya el La Garriga i es manté a les posicions capdavanteres de la classificació. Els vermell-i-negres han encarat el partit a la primera meitat i no han donat opcions al seu rival, que ha anat a remolc dels santcugatencs durant tot el matx. L'efectivitat en atac dels homes de Joan Sancho, que han marcat fins a 40 gols aquesta jornada, ha estat clau per sumar els tres punts. Tot i això, i tal i com ha ressaltat l'entrenador, el Sant Cugat ha concedit massa oportunitats a La Garriga.

A la segona meitat la tònica del matx ha estat la mateixa dels primers 30 minuts i els visitants no s'han acostat en el marcador. Tot i l'avantatge el Sant Cugat no s'ha relaxat i ha mantingut l'encert de cara a porteria, que ha deixat en nou gols la diferència entre tots dos equips. El tècnic del Sant Cugat, Joan Sancho, ha destacat que els vermell-i-negres han guanyat a un rival inferior sense fer un gran partit.

Joan Sancho

Tot i la victòria no hem demostrat ser tan superiors davant el La Garriga.



Després de perdre contra el Sant Joan Despí, l'Handbol Sant Cugat es retroba amb el camí de la victòria i visitarà la pista de l'Handbol Bordils la setmana que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.