El femení de l'Handbol Sant Cugat rep el Terrassa, cuer, en una jornada perillosa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El femení de l'Handbol Sant Cugat rep en la desena jornada de Primera Catalana l'Handbol Terrassa, el cuer del grup D. Les vermell-i-negres buscaran el triomf per mantenir-se en tercera posició a l'espera dels enfrontaments amb els dos primers les pròximes jornades. El matx tindrà lloc dissabte a tres quarts de vuit del vespre a Can Llobet.

La primera fase de Primera Catalana entra en el tram final i l'objectiu de l'Handbol Sant Cugat és acabar entre els tres primers per optar a la segona fase. El primer assalt és, en teoria, el més assequible de tots i l'afronten aquest dissabte a la Floresta. Les de Jordi Martín reben un Handbol Terrassa que no ha puntuat en vuit partits i el fet que es tracta del primer matx després de Nadal el fa especialment perillós. Davant la teòrica superioritat local, Martín afirma que el més important és la motivació.

Jordi Martín

Tracto que hi hagi molta motivació perquè no es relaxin. Hem de sortir molt activades i treballar fort des del començament.


Es perdran el primer compromís de l'any Ally Doménech, que continua lesionada, i Marta Fernández i Kim Chazalon per treball i estudis. Després d'aquesta jornada faltaran quatre partits en què tot és possible i les vermell-i-negres no volen desaprofitar l'ocasió per assolir l'objectiu de la temporada, classificar-se per la segona fase de la lliga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.