12 jugadors de l'Handbol Sant Cugat pateixen diferents robatoris al pav 3


  • Comparteix:

L'Handbol Sant Cugat ha patit un nou robatori aquest diumenge al Pav 3

L'Handbol Sant Cugat ha patit un nou robatori aquest diumenge al Pav 3

12 jugadors de l'Handbol Sant Cugat han patit diferents robatoris al pav 3 de la Rambla del Celler durant el transcurs del partit d'aquest diumenge entre el primer equip i el Poblenou. El president del club santcugatenc, Davide Bonaccini, lamenta que continuïn amb aquests episodis i espera que les mesures de seguretat promeses per l'Ajuntament arribin ben aviat.

El primer equip de l'Handbol Sant Cugat ha mostrat la seva indignació després de guanyar el partit de Lliga Catalana davant el Poblenou davant els nous robatoris que han patit al vestidor número 6 del pav 3 de la Rambla del Celler. Telèfons mòbils, claus de cotxes i carteres han estat algun dels elements que els lladres s'han endut. Els jugadors del club santcugatenc han denunciat els fets als Mossos d'Esquadra, però els agents no han trobat cap porta forçada. El president de l'Handbol Sant Cugat, Davide Bonaccini, espera que les mesures de seguretat que vol implantar l'Ajuntament es facin efectives en les properes setmanes.

Davide Bonaccini

Estic molt descontent. És molt díficil d'assumir aquesta situació.


Bonaccini també ha explicat que ha parlat amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón, per explicar-li la situació. El darrer robatori patit per l'Hanbdol Sant Cugat va tenir lloc al desembre de 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.