El Manyanet visita el pav 3 amb l'objectiu de retallar distàncies amb l'Handbol SC


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de l'anada / Font: Handbol Sant Cugat

Imatge d'arxiu de l'anada / Font: Handbol Sant Cugat

L'Handbol Sant Cugat rep la visita del l'Handbol Manyanet a la 19a jornada de Lliga Catalana aquest diumenge a dos quarts d'una del migdia. El Manyanet, que ha pujat diversos llocs a la classificació en les darreres jornades, es posaria a un sol punt dels santcugatencs en cas de victòria contra un Handbol Sant Cugat que no passa pel millor moment de la temporada tot i ser segon a la classificació.

L'Handbol Sant Cugat va perdre el liderat en favor del Sant Joan Despí la passada jornada amb el seu empat a la pista del Granollers C en un matx en què el santcugatencs van estar desencertats en l'aspecte defensiu.

Aquesta setmana tenen davant un Manyanet que poc a poc s'ha anat enganxant a la lluita per l'ascens, i que a l'anada van empatar a 26 contra els santcugatencs. Un equip molt fort en defensa i molt batallador, tal com comenta el tècnic de l'Handbol Sant Cugat, Joan Sancho.

Joan Sancho

Tenen molt bona defensa, sobretot els laterals i el pivot. Però destacaria per damunt de tot la defensa.


Pel partit contra el Manyanet, l'Handbol Sant Cugat té les baixes segures de Lluís Calvera, Adrià León i el dubtes de Dani i Oriol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.