Tercera de Catalunya


  • Comparteix:

La jove Andrea Piguillem aconsegueix una excel·lent tercera plaça al campionat de Catalunya. L'amazona santcugatenca es mostra molt contenta de la seva actuació en un torneig d'aquest nivell.

Als seus tretze anys, Piguillem anava al Campionat de Catalunya amb el desig de fer un bon paper. Però, sobretot, a aprendre d'altres genets amb molta més experiència. I la medalla de bronze lloc han confirmat les dues coses.

La jove esportista santcugatenca s'ha mostrat molt satisfeta del treball realitzat durant aquest cap de setmana, i ha explicat que la pressió que no va tenir dissabte la va patir diumenge, amb la medalla a tocar.

Andrea Piguillem

Dissabte vaig tenir menys pressió, perquè diumenge començava quarta i tenia molt a prop les medalles. Pensava que ho havia fet pitjor, però al final he quedat tercera.


La medalla de broze és un molt bon resultat, i més en un torneig on, com explica Piguillem, el nivell és molt alt.

Andrea Piguillem

El nivell dels genets i les amazones és molt alt, i els cavalls fan uns moviments excel·lents


El futur de Piguillem és més que prometedor. Ara es mereix unes bones vacances per començar la propera temporada amb molts més èxits que en l'actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.