Els genets de Can Caldes protagonistes del CSN


  • Comparteix:

Can Caldes acull el concurs nacional de salts

Can Caldes acull el concurs nacional de salts

Els genets santcugatencs Xabier Zabaleta, Claudia Ribosa i Pere Xercavins s'imposen en 3 de les 11 proves del Concurs de Salt Nacional que organitza l'Hípica de Can Caldes. Daniel Martínez s'endú el Gran Premi, la prova més important de la competició.

Bona actuació dels genets santcugatencs en el darrer Concurs de Salt Nacional celebrat a l'Hípica Can Caldes. De les 11 proves disputades, 3 van tenir un guanyador local. En el salt de 0.80m la jove genet de Can Caldes, Claudia Ribosa de 12 anys, va acabar primera amb el seu cavall, Nicotine. En 1.10 Pere Xercavins, de 13 anys es va imposar de la mà del seu cavall, Noctors. Mentre que en 1.20 Xabier Zabaleta i el cavall Yasmine van finalitzar primers. Escoltem les valoracions dels 3 genets en aquest ordre, Xercavins, Zabaleta i Ribosa.

Veus Can Caldes

Impressions de Pere Xercavins, Xabier Xabaleta i Claudia Ribosa


Tot i la bona actuació dels genets amfitrions, la prova més esperada del concurs, el Gran Premi se'l va endur Daniel Martínez a lloms de Can Do.

Ara els genets de l'Hípica Can Caldes ja es preparen pel concurs de Salt que aquest cap de setmana se celebra al Club de Polo de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.